Fotoactie – GEMAAKT in dé Noordoostpolder

Gemaakt in dé Noordoostpolder_Ouders Bed en Breakfast in Emmeloord Gemaakt in dé Noordoostpolder_Ouders Bed en Breakfast in Emmeloord

FOTO WINACTIE

Wat heb jij gemaakt in dé Noordoostpolder?

Een lekkere wandeling, mooie kleurplaat, bouwplannen, een product waar je trots op bent? Of bijvoorbeeld unieke kunst, smaakvolle polderproducten of (sportief) talent!

Plaats jouw verhaal en foto met #gemaaktindenoordoostpolder en maak kans op een leuke prijs. Uiteraard gemaakt in dé Noordoostpolder!

De actie loopt tot 15 juni 2022.

#gemaaktindenoordoostpolder #trots #tulpenroute #kunst #fietstochtje #bouwplannen #unieklandschap #herinneringen #kleurplaat #sporttalent #wandeling #lol #streekproducten #smaakvol #tulpenfoto #bouwproject #ondernemerschap #ambassadeur

About Appartement Mijn Ouders Bed and Breakfast Emmeloord
Appartement Mijn Ouders in Emmeloord hebben hier jaren met plezier en in alle comfort gewoond. Nu ze er niet meer zijn willen we de ruimte als Bed en Breakfast aanbieden aan onze gasten. De ruimte bestaat uit een woonkamer met keuken - (in de kitchenette kan niet gekookt worden), een aparte slaapkamer met een 2 pers. bed en eigen badkamer met douche en toilet. Het appartement is ook uitermate geschikt voor mensen die zakelijk in de polder werken en in het weekend bij hun gezin zijn.