Mijn Ouders Bed en Breakfast
Vrolijk Pasen – Prettige Paasdagen

Vrolijk Pasen – Prettige Paasdagen

Met Pasen wordt de wederopstanding van Jezus Christus uit de dood herdacht. Het is de dag die volgt op de ‘goede week’, namelijk witte donderdag, goede vrijdag en stille zaterdag. De christelijke tradities worden net als bij Kerstmis ook beetje bij beetje vervangen en er worden andere gebruiken uitbundig gevierd. Hoe komen anders de paashaas, het verstoppen van paaseieren en die schattige kuikentjes en schaapjes aan de paastakken in huis?

Vrolijk Pasen - Prettige Paasdagen
Vrolijk Pasen – Prettige Paasdagen

Morgen gaat het #Tulpenfestival in de #Noordoostpolder van start! 🌷 En er staat een zonnig Paasweekend voor de deur. Een perfect moment om de fiets- of autoroute te rijden. Zien we je daar?

In de Noordoostpolder vind je prachtige boerderijtuinen, ontdek het met de Tuinenroute tijdens het Tulpenfestival! Drie bijzondere tuinen openen van 15 april tot en met 8 mei de deuren. De tuinen zijn dagelijks geopend.

Ook vroeg in het voorjaar kun je al volop genieten van de duizenden voorjaarsbollen, mooie Helleborussen en vele vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen. Een deel van de Tuinenroute is goed te doen met de fiets. Onderweg kom je langs schitterende tulpenvelden.

Deelnemende tuinen:
De Stekkentuin te Espel
De Pegasushof te Bant
Het Zwaluwhuis te Ens

Aanvullende informatie:

  • Entree: € 2,50 p.p. per tuin
  • Dagelijks open van 10.00 – 17.00 uur
  • De tuinen zijn niet rolstoelvriendelijk
  • Groepen op afspraak (€ 3 p.p. per tuin)
  • Dag arrangementen mogelijk