iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online bestelling afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. iDEAL is een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.  Voor meer informatie: iDEAL

CREDITCARD

Je kunt bij ons veilig boeking met jouw creditcard. Als je voor deze betalingsoptie hebt gekozen, vragen wij je vriendelijk om jouw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingscode in te vullen. Jouw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Vervolgens wordt jouw bestelling direct in behandeling genomen. De betaling zal worden afgewikkeld via onze betaalprovider Mollie stichting.

Voor een creditcardbetaling geldt een maximale ordergrootte van €500. Heb je een order welke meer dan €500 bedraagt? Dan is het helaas niet mogelijk om met creditcard te betalen en dien je een andere betalingswijze te selecteren.

Elke bekende betaalmethode
Alle online betaalmethodes

PAYPAL

Je kunt kiezen voor een betaling via PayPal, hiervoor moet je echter wel beschikken over een PayPal account. Voor betalingen met PayPal wordt een betaaltoeslag van 3% gerekend. Voor meer informatie over betaaltoeslagen: consumentenbond

GIROPAY

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

EPS

De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten.

Elke afgeronde boeking wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij jouw order hebben ontvangen. Mijn Ouders Bed en Breakfast is gerechtigd om boeking te weigeren, aan te passen, of aanvullende informatie op te vragen.